Menu

Weekmenu

Elke week stelt onze chef hier zijn weekmenu voor. Alles wordt bereid met verse ingrediënten in onze eigen keuken.

Broodje van de maand

broodje met vleessalade
weekmenu  15  januari  -   21  januari
maandag 15 januari
Middagmaal

aspergesoep
kippengyros met rauwkost en frietjes
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
broodsoorten met bereid gehakt, kippenwit en Oud Brugge kaas
yoghurt of fruit

dinsdag 16 januari
Middagmaal

wortelsoep
cordon bleu van kip met perziken en aardappelen
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
goulash met rijst
saladbar
koek of fruit

woensdag 17 januari
Middagmaal

parmentiersoep
witloof in de oven met
ham en kaas
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
wrap met kip en warme groenten
saladbar
yoghurt of fruit

donderdag 18 januari
Middagmaal

courgettesoep
spaghetti bolognaise met
rauwkost
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
mengeling van broodjes met pain strassbourg, filet d’anvers
en Loo kaas
saladbar
koek of fruit

vrijdag 19 januari
Middagmaal

minestronesoep
gebakken vis met mosterdsaus,
prei in de room en puree
saladbar
dessertassortiment