niet-eerstejaars in 2019-2020

De studierichtingen die je hieronder vindt, zijn enkel voor leerlingen die al op campus Hemelvaart zitten of instromen. Met eerste graad bedoelen we dus leerlingen van het tweede jaar.

Bij ons kan je in de eerste graad starten in de A-stroom of B-stroom. Vanaf de tweede graad bieden wij drie onderwijsvormen aan: algemeen, beroeps- en technisch secundair onderwijs, elk met hun eigenheid en specifieke aanpak.

Twijfel je aan wat voor jou geschikt is? www.onderwijskiezer.be helpt je in je zoektocht.

talentfolder-structuur-blauw

De maximumcapaciteit voor het structuuronderdeel 2de jaar van de eerste graad kantoor en verkoop–verzorging-voeding (2de jaar KVVV) is bereikt voor het schooljaar 2019 – 2020. Inschrijvingen in deze richting zijn niet meer mogelijk.
De maximumcapaciteit voor het structuuronderdeel 1ste jaar van de tweede graad kantoor (3de jaar kantoor) is bereikt voor het schooljaar 2019 – 2020. Inschrijvingen in deze richting zijn niet meer mogelijk.
De maximumcapaciteit voor het structuuronderdeel 1ste jaar van de tweede graad moderealisatie en –presentatie (3de MRP) is bereikt voor het schooljaar 2019 – 2020. Inschrijvingen in deze richting zijn niet meer mogelijk.
De maximumcapaciteit voor het structuuronderdeel 1ste jaar van de derde graad kantoor (5de kantoor) is bereikt voor het schooljaar 2019 – 2020. Inschrijvingen in deze richting zijn niet meer mogelijk.