Menu
infodag en infoavond

infodag en infoavond

Zit de lagere school erop en ben je op zoek naar een nieuwe school? Of zit je in het vijfde leerjaar en kijk je graag wat vooruit? Hemelvaart zet voor jou en je ouders de deuren open op zaterdag 21 april en woensdag 16 mei 2018.
Wat is jouw talent: ben je een ‘creatieve maker’ of een ‘nieuwfreak’, of ben je eerder een ‘kennisspons’ of ‘sfeervoeler’? Ben je gebeten door wiskunde of ben je graag met talen bezig? Is wetenschappen jouw ding of ga je graag met je creativiteit aan de slag? We zoeken het samen met jou uit op een rondleiding door onze school. Leerkrachten, opvoeders en leerlingen laten jou en je gezin Hemelvaart in al haar facetten zien: de verschillende vakken, projecten als leren leren, inzetten op talent, CLIL, STEM, het sjaloomkoor, de leerlingbegeleiding, de uitwisselingsprojecten, cultuur en sport. Wie interesse heeft in het internaat, kan die dagen uiteraard ook een kijkje nemen in de kamers en ontspanningsruimtes.

 

Welkom op zaterdag 21 april van 9 tot 18 uur en op woensdag 16 mei van 16 tot 20 uur. Ben je op deze momenten niet vrij, dan kan je ook elke werkdag inschrijven op het secretariaat (056/60.63.43). In juni is de school ook open op zaterdagvoormiddag.

Hemelvaart is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer: klik hier voor meer info.

Deze site gebruikt cookies (bekijk hier het cookiebeleid).
Door verder te surfen, ga je ermee akkoord dat deze gebruikt worden.
OK