Menu

Wat doe jij tijdens je middagpauze?

Duurt jouw middagpauze te lang en heb je zin om wel eens iets anders te doen? Bekijk dan zeker eens het aanbod van onze middagactiviteiten. Je kan niet alleen sporten, maar ook creatief aan het werk gaan of spelletjes spelen. Op dit moment zijn er verschillende activiteiten bezig:

  • Op maandag kan je tijdens de eerste shift badmintonnen: spreek je sportleerkracht aan voor meer informatie. Op maandag staat er ook altijd een tweede middagactiviteit gepland. Hiervoor moet je wel 1 week op voorhand inschrijven aan het leerlingensecretariaat. Op maandag 12 november spelen we jeugdbewegingsspelletjes.  De activiteiten die nog volgen kan je hier bekijken.
  • Op dinsdag wordt er gevoetbald tijdens beide shiften. Inschrijven doe je bij de sportleerkracht.
  • Op donderdag en vrijdag kunnen alle eerstejaars deelnemen aan het netbaltornooi en dit tijdens de eerste shift. Hou de rolkrant in de gaten om te weten welke klas aan de beurt is. Op donderdag kan je ook intekenen voor een creatieve activiteit. Inschrijven doe je aan het leerlingensecretariaat, één week op voorhand. Zo kunnen wij voor voldoende materiaal zorgen. Op donderdag 15 november maken we kerstkaartjes. Voor de activiteiten die nog volgen kan je hier terecht.
Deze site gebruikt cookies (bekijk hier het cookiebeleid).
Door verder te surfen, ga je ermee akkoord dat deze gebruikt worden.
OK