leerlingenbegeleiding

Wij vinden het belangrijk dat je plezier beleeft aan je schooltijd. Daarom houden we rekening met je sterktes en zwaktes, zowel op studiegebied als op persoonlijk vlak.

Als je het even moeilijk hebt, thuis of op school, kan je in alle vertrouwen terecht bij je leerkracht, een opvoeder en de mensen van de leerlingenbegeleiding. Samen met jou zoeken we naar een oplossing zodat je je snel weer goed voelt. Aarzel niet om ons aan te spreken.

m m troost

Naast persoonlijke begeleiding organiseren wij ook elk jaar enkele feelgoodprojecten rond gezonde voeding, drugspreventie, pesten, relaties,…en werken we in de klas aan leren leren.

Ook bij het centrum voor leerlingenbegeleiding kan je steeds terecht. Voor specifieke moeilijkheden zoals dyslexie, ADHD, fysieke of mentale problemen, beschikken wij over aangepaste methodes en mensen met kennis en ervaring.

sbg-rsc 683×683 dmk-bli 683×683 bnt-lvh 683×683
Gudrun Sabbe en Carmen Ryssaert zijn verantwoordelijk voor de kleine studie. Karolien Delmotte en Inge Beerlandt zijn verantwoordelijk voor de leerzorg. Tom Boonaert en Hilde Lavaert zijn verantwoordelijk voor de socio-emotionele zorg.