inschrijven

Inschrijven voor het schooljaar 2020-2021

De voorinschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021 (leerlingen van dezelfde leefentiteit* en kinderen van personeelsleden van de Sint-Paulusschool) lopen van 9 tot en met 25 maart 2020. De voorrangsregeling is van toepassing op het eerste leerjaar van de eerste graad.
Deze data werden opgeschort omwille van het coronavirus.

Vanaf volgende week maandag 30 maart tot en met donderdag 16 april 2020, kunnen wij de draad echter weer oppikken, weliswaar door middel van een digitale registratie.
Betrokken ouders krijgen daartoe een link doorgemaild.

De gewone inschrijvingen starten na de paasvakantie op maandag 20 april 2020.

U kan daarvoor terecht op het onthaal van de school, elke werkdag van 8 tot 11.30 uur en van 13 tot 18 uur. Op woensdag van 13 tot 15.30 uur. Voor de inschrijving van een niet-eerstejaar is een afspraak met de directie noodzakelijk.

Omwille van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zullen ook deze inschrijvingen op een alternatieve manier verlopen. We berichten u later op deze pagina hoe we het concreet aanpakken.

*Met leerlingen van dezelfde leefentiteit binnen de Sint-Paulusschool wordt bedoeld:

• broers en zussen (hebben twee gemeenschappelijke ouders) al dan niet wonend op hetzelfde adres;
  • halfbroers en halfzussen (hebben één gemeenschappelijke ouder) al dan niet wonend op hetzelfde adres;
  • kinderen die eenzelfde hoofdverblijfplaats (“domicilie”) hebben maar geen gemeenschappelijke ouder(s) hebben (vb. stiefbroers en –zussen).
inschrijven

Schooljaar 2019-2020

De maximumcapaciteit voor het structuuronderdeel:

• 1ste jaar A-stroom focus kunst-mode
  • 1ste jaar A-stroom focus sociale vorming
  • 1ste jaar van de tweede graad kantoor (3de jaar kantoor)
  • 1ste leerjaar van de B-stroom

is bereikt voor het schooljaar 2019 – 2020. Inschrijvingen in deze richtingen zijn niet meer mogelijk.