inschrijven

Inschrijven voor het schooljaar 2018-2019

Er is plaats voor 375 eerstejaars. De voorinschrijvingen (voor broers, zussen en kinderen van het personeel) starten op maandag 19 februari 2018.  Alle andere leerlingen kunnen inschrijven vanaf maandag 16 april 2018.  Ingeschreven ben je pas als het pedagogisch project en het schoolreglement door een ouder getekend zijn en kan dus niet telefonisch gebeuren.

inschrijven

Inschrijven kan elke werkdag op het secretariaat in de Keukeldam 17 (056/60.63.43). In juni zijn we ook telkens op zaterdagvoormiddag open van 09.00 tot 12.00 uur. Voor een inschrijving voor een ander jaar dan het eerste, maak je best telefonisch een afspraak.

De maximumcapaciteit is bereikt voor volgende structuuronderdelen voor het schooljaar 2018-2019:

• 1ste jaar van de tweede graad kantoor (3 kantoor)
  • 1ste jaar van de derde graad kantoor (5 kantoor)
  • 1ste jaar van de tweede graad moderealisatie en -presentatie (3 MRP)
  • Beroepsvoorbereidend leerjaar kantoor en verkoop, verzorging-voeding (2 KVVV)

Inschrijvingen in deze richtingen zijn niet meer mogelijk.