inschrijven

Inschrijven voor het schooljaar 2019-2020

De voorinschrijvingen (leerlingen van dezelfde leefentiteit* en kinderen van personeelsleden van de scholengemeenschap) lopen van 11 tot 27 maart 2019.
De voorrangsregeling is van toepassing op het eerste leerjaar van de eerste graad.
De gewone inschrijvingen starten na de paasvakantie op dinsdag 23 april 2019.

Ingeschreven ben je pas als het pedagogisch project en het schoolreglement door een ouder getekend zijn en kan dus niet telefonisch gebeuren.

*Met leerlingen van dezelfde leefentiteit binnen de scholengemeenschap wordt bedoeld:

• broers en zussen (hebben twee gemeenschappelijke ouders) al dan niet wonend op hetzelfde adres;
  • halfbroers en halfzussen (hebben één gemeenschappelijke ouder) al dan niet wonend op hetzelfde adres;
  • kinderen die eenzelfde hoofdverblijfplaats (“domicilie”) hebben maar geen gemeenschappelijke ouder(s) hebben (vb. stiefbroers en –zussen).
inschrijven

Inschrijven kan elke werkdag op het secretariaat in de Keukeldam 17 (056/60.63.43). In juni zijn we ook telkens op zaterdagvoormiddag open van 09.00 tot 12.00 uur. Voor een inschrijving voor een ander jaar dan het eerste, maak je best telefonisch een afspraak.

De maximumcapaciteit is bereikt voor volgende structuuronderdelen voor het schooljaar 2018-2019:

• 1ste jaar van de tweede graad kantoor (3 kantoor)
  • 1ste jaar van de derde graad kantoor (5 kantoor)
  • Beroepsvoorbereidend leerjaar kantoor en verkoop, verzorging-voeding (2 KVVV)
  • 1ste jaar van de derde graad handel (5 handel)

Inschrijvingen in deze richtingen zijn niet meer mogelijk.