inschrijven

Inschrijven voor het schooljaar 2019-2020

Eerstejaarsleerlingen kunnen zich inschrijven vanaf 4 maart 2019. Voor het tweede leerjaar van de eerste graad, voor de tweede en de derde graad starten de inschrijvingen op 23 april 2019.
De startdatum van de voorinschrijvingen voor de eerstejaars (voor broers, zussen en kinderen van het personeel) dient nog vastgelegd te worden in samenspraak met de andere scholen binnen Waregem.
Ingeschreven ben je pas als het pedagogisch project en het schoolreglement door een ouder getekend zijn en kan dus niet telefonisch gebeuren.

inschrijven

Inschrijven kan elke werkdag op het secretariaat in de Keukeldam 17 (056/60.63.43). In juni zijn we ook telkens op zaterdagvoormiddag open van 09.00 tot 12.00 uur. Voor een inschrijving voor een ander jaar dan het eerste, maak je best telefonisch een afspraak.

De maximumcapaciteit is bereikt voor volgende structuuronderdelen voor het schooljaar 2018-2019:

• 1ste jaar van de tweede graad kantoor (3 kantoor)
  • 1ste jaar van de derde graad kantoor (5 kantoor)
  • Beroepsvoorbereidend leerjaar kantoor en verkoop, verzorging-voeding (2 KVVV)
  • 1ste jaar van de derde graad handel (5 handel)

Inschrijvingen in deze richtingen zijn niet meer mogelijk.