Menu

derde graad

De leerlingen van 5 tso beleven een tweedaagse in Parijs. Zij doen ook een bedrijfsbezoek. 5CM maakt bovendien nog een uitstap voor het vak mode. Op vrijwillige basis kunnen alle leerlingen van 5 aso en 5 tso ook mee naar de sterrenwacht. De leerlingen van 5 bso bezoeken een stad die actueel is voor het vak retail: nu eens is dat Brussel, dan weer Antwerpen of Brugge.

De leerlingen van 6 aso en 6 tso trekken naar de Vlaamse Ardennen voor een aardrijkskunde-excursie. De leerlingen van de humane bezoeken het Vlaams Parlement en maken samen met de leerlingen van 3HW een studie-uitstap naar Antwerpen, Gent of Mechelen. De leerlingen van de Latijnse gaan naar de rechtbank, net als de leerlingen van de economische die ook een bedrijfsbezoek doen. De leerlingen van 6 tso brengen ook een bezoek aan de moskee, 6CM maakt een mode-uitstap en 6ST doet een bedrijfsbezoek. De leerlingen van 6 bso organiseren elk jaar zelf hun studiereis. Voor de leerlingen van 7 bso is er een uitstap naar Londen gepland. Daarnaast maken de leerlingen van kantoor verschillende winkeluitstappen of gaan ze op bedrijfsbezoek.

Alle leerlingen van het vijfde jaar krijgen ook de kans om deel te nemen aan een uitwisseling: meer info over onze erasmus-projecten vind je hier. Ze kunnen zich ook kandidaat stellen om mee te gaan naar Zuid-Afrika: voor meer info verwijzen we naar die webpagina.

Alle leerlingen van het zesde jaar kunnen mee op reis naar een internationale bestemming. Voor de leerlingen van 6 bso/tso valt die in de krokusvakantie, de leerlingen van 6 aso trekken erop uit tijdens de paasvakantie.

 

Deze site gebruikt cookies (bekijk hier het cookiebeleid).
Door verder te surfen, ga je ermee akkoord dat deze gebruikt worden.
OK