Menu

onze eerstes

Wil jij ook graag naar campus Hemelvaart komen? Voor onze eerstes staat er heel wat op het programma. Uiteraard verandert er voor jou veel. Elk lesuur krijg je van een andere leerkracht les. De een geeft Nederlands, de ander wiskunde, …

Naast de gewone lessen, bieden wij heel wat andere leerrijke en leuke activiteiten aan. In september ga je samen met je klas op sportdag, zo leer je iedereen goed kennen. Speel je graag toneel? Dan is de workshop ‘Theater in de klas’ zeker iets voor jou. Je kan alvast eens piepen naar de foto’s op onze mediapagina bij eerstejaars.

Misschien zit er voor jou ook een bezoek aan de bib in? Of trek je er met de klas op uit naar Ath of naar Gent? Of op aardrijkskunde-excursie? Of naar De Schakel?

Heb je wat schrik om de grote stap naar het middelbaar te wagen? Geen nood, wij hebben voor jou en je klas heel enthousiaste meters en peters klaar. Die zullen je tijdens de eerste schooldag opvangen. Je mag de eerste dag samen met je ouders naar school komen. Na een woordje uitleg door de directie en de klassenleraar, staan de zesdes voor je klaar om je door de school te gidsen.

Blijf je op school eten? Op campus Hemelvaart staat een enthousiast keukenteam voor je klaar. Elke dag maken ze heel lekkere verse gerechten voor ons klaar. Van kip met curry en ananas tot de befaamde Hemelvaartburger, onze kok heeft het allemaal in de vingers.

Duurt de middagpauze wat lang voor je? Misschien zijn de middagactiviteiten wat voor jou? Je kan gaan voetballen, badmintonnen, netbal spelen of gaan basketten? Je kan je  ook inschrijven voor de middagactiviteiten die twee keer in de week plaatsvinden: slijm of een scrub maken, koken, een kerstkaartje knutselen of gezelschapsspelletjes spelen.

Of schuilt er een zanger in jou? Dan is ons koor Sjaloom misschien wel iets voor jou. Om de twee jaar houden we een poëzievoorstelling voor leerlingen van het eerste tot en met het vierde jaar. Laat je acteer-, zang- of danstalent dan maar eens zien! Droom je ervan om later schrijver of journalist te worden? Dan moet je zeker eens een redactievergadering van onze schoolkrant Aanzet bijwonen.

Was er bij jou op de lagere school een leerlingenraad? Die hebben wij ook. Kom gerust eens langs naar een van de vergaderingen.

We raken er niet over uitverteld … Zoveel valt er te beleven op campus Hemelvaart. Als je meer wil weten, kijk dan maar eens op onze website onder ‘actieve school’.

Het wordt vast en zeker een leuk jaar, jouw eerste jaar op campus Hemelvaart!

Deze site gebruikt cookies (bekijk hier het cookiebeleid).
Door verder te surfen, ga je ermee akkoord dat deze gebruikt worden.
OK