leerlingenraad

Heb je suggesties voor initiatieven en acties op school, engageer je dan in de leerlingenraad en bouw mee aan een leerlingvriendelijke school.

Heb je geen zin of tijd om in de leerlingenraad te gaan? Post je idee op de facebookpagina van de leerlingenraad of op papier in de ludieke ideeënbus aan het leerlingensecretariaat.

j j j m m llraad

Zo komen  jouw verzoeken, ideeën,… via de leerlingenraad tot bij de directie en omgekeerd. De leerlingenraad wordt gevormd door vertegenwoordigers van de tweede en derde graad uit alle onderwijsvormen. Volgende zaken zijn al gerealiseerd:

Sport op school, lockers voor leerlingen, muziek op de speelplaats, bal van Hemelvaart, tijdschrift Maks, schrijf-ze-vrijdag, droom-je-school, tutti-frutti, gotcha, jaarboek zesdes, 100 dagen, …

Wist je trouwens dat er ook een “Leerlingenraad Junior” werd opgestart voor de eerste graad? Jong geleerd is immers oud gedaan!

llnraad-01