Menu

Weekmenu

Elke week stelt onze chef hier zijn weekmenu voor. Alles wordt bereid met verse ingrediënten in onze eigen keuken.

weekmenu  18  maart  -   24  maart
maandag 18 maart
Middagmaal

tomatensoep
krokante kiptenders met perziken en aardappelen
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
houthakkersbrood met gerookte ham en kipsalade
saladbar
yoghurt of fruit

dinsdag 19 maart
Middagmaal

Parmentiersoep
spaghetti bolognaise
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
panini met kip en barbecuesaus
saladbar
yoghurt of fruit

woensdag 20 maart
Middagmaal

Franse uiensoep
cordon bleu met vleesjus, broccoli en rösti
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
bruine en witte stokbroden met Gouda kaas, preparé en salami
saladbar
yoghurt of fruit

donderdag 21 maart
Middagmaal

juliennesoep
visfilet op Italiaanse wijze met courgettepuree met tuinkruiden
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
croque-monsieur of croque-madame
saladbar
yoghurt of fruit

vrijdag 22 maart
Middagmaal

wortelsoep
Hemelvaartburger met rauwkost en frietjes of kroketten
saladbar
dessertassortiment

Deze site gebruikt cookies (bekijk hier het cookiebeleid).
Door verder te surfen, ga je ermee akkoord dat deze gebruikt worden.
OK