Menu

Weekmenu

Elke week stelt onze chef hier zijn weekmenu voor. Alles wordt bereid met verse ingrediënten in onze eigen keuken.

weekmenu  04  maart  -   10  maart
maandag 04 maart
Middagmaal

erwtensoep
balletjes in tomatensaus met knolselderpuree
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
tagliatelle met pestosaus en scampi
saladbar
yoghurt of fruit

dinsdag 05 maart
Middagmaal

agnès-sorelsoep
zigeunerschnitzel met rauwkost, frietjes of kroketten
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
meergranenbroodje met krabsalade, vleessalade en kruidenkaas
saladbar
yoghurt of fruit

woensdag 06 maart
Middagmaal

pastinaaksoep
varkensgebraad met portosaus, gestoofde wortelen en aardappelen met salie
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
wraps met zongedroogde tomaat, gerookte ham en pesto
saladbar
yoghurt of fruit

donderdag 07 maart
Middagmaal

jardinièresoep
baconburger met witte kool in bechamelsaus en aardappelen
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
gevulde courgette met Griekse pasta
saladbar
yoghurt of fruit

vrijdag 08 maart
Middagmaal

knolseldersoep
kibbeling met Hollandaisesaus en preipuree
saladbar
dessertassortiment

Deze site gebruikt cookies (bekijk hier het cookiebeleid).
Door verder te surfen, ga je ermee akkoord dat deze gebruikt worden.
OK