Menu

Weekmenu

Elke week stelt onze chef hier zijn weekmenu voor. Alles wordt bereid met verse ingrediënten in onze eigen keuken.

weekmenu  25  maart  -   31  maart
maandag 25 maart
Middagmaal

witloofsoep
kippenbrochette met lentegroentjes en pommes noisettes
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
vloerpistolets met Passendale kaas, hamsalade en ringworst
saladbar
yoghurt of fruit

dinsdag 26 maart
Middagmaal

kervelsoep
kaashamburger met gestoofde bloemkool en aardappelen
saladbar
dessertassortiment

woensdag 27 maart
Middagmaal

wortelsoep
biefstuk met champignonsaus en frietjes
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

Dagsoep
hotdogs met ajuin en sausjes
saladbar
yoghurt of fruit

donderdag 28 maart
Middagmaal

knolseldersoep
gebakken visfilet met warme tomaat en Griekse pasta
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
ciabatta broodjes met gerookte ham en meloen, zalmcocktailsalade en Italiaanse salami
saladbar
koek of fruit

vrijdag 29 maart
Middagmaal

tomatensoep
kipfilet met ananas en rijst
saladbar
dessertassortiment

Deze site gebruikt cookies (bekijk hier het cookiebeleid).
Door verder te surfen, ga je ermee akkoord dat deze gebruikt worden.
OK