Menu

Weekmenu

Elke week stelt onze chef hier zijn weekmenu voor. Alles wordt bereid met verse ingrediënten in onze eigen keuken.

weekmenu  20  januari  -   26  januari
maandag 20 januari
Middagmaal

courgettesoep
cordon bleu met vleesjus, Parijse wortelen en peterselieaardappelen
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
rustiek stokbrood met preparé, pitasalade en Gouda kaas
saladbar
yoghurt of fruit

dinsdag 21 januari
Middagmaal

dagsoep
kipvelouté
boomstammetjes met jagerssaus en broccolipuree
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
lamsepigram met gegrilde groenten en orzo
saladbar
yoghurt of fruit

woensdag 22 januari
Middagmaal

paprikasoep
kalkoengebraad met dragonsaus, prei in de room en krieltjes
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
sandwiches met vleessalade, filet de sax en Brugse Blomme
saladbar
yoghurt of fruit

donderdag 23 januari
Middagmaal

agnes-sorelsoep
Hemelvaartburger met rauwkost en frietjes of kroketten
saladbar
dessertassortiment

Avondmaal

dagsoep
loempia met zoetzure saus en groenterijst
saladbar
yoghurt of fruit

vrijdag 24 januari
Middagmaal

brunoisesoep
stoofpotje van kip met gestoofde boontjes en aardappelgratin
saladbar
dessertassortiment

Deze site gebruikt cookies (bekijk hier het cookiebeleid).
Door verder te surfen, ga je ermee akkoord dat deze gebruikt worden.
OK